miercuri, 5 octombrie 2011

LIGA CAMPIONILOR (FEMININ) / Olympique Lyon - Olimpia Cluj-Napoca 3-0

Învinsă încă o dată de deţinătoarea trofeului, Olimpia Cluj-Napoca a părăsit ediţia 2011-2012 din varianta feminină a Ligii Campionilor.
Româncele au pierdut cu 0-3, astăzi, în faţa celor de la Olympique Lyon, pe "Stade de Gerland", în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală. Golurile au fost marcate de Camille Abily (minutele 15 şi 82) şi de Eugenie Le Sommer (51). În tur, franţuzoaicele s-au impus cu 9-0.
Mirel Daniel Albon, antrenorul Olimpiei, a trimis pe teren următoarele jucătoare: Ana Maria GĂIŢA - Andreea CORDUNEANU, Maria FICZAY, Ioana BORTAN, Loredana COSMA, Ştefania VĂTAFU, Raluca SÂRGHE, Mara BÂTEA, Alexandra LUNCA, Daniela GURZ, Cosmina DUŞA.
Duel cu Sparta Praga
În optimile de finală, programate la 2-3 noiembrie (manşa întâi) şi la 9-10 noiembrie (manşa a doua), Olympique Lyon o va întâlni pe Sparta Praga. Campioana Cehiei a eliminat-o, în "şaisprezecimi", pe Apollon Limassol. După remiza (2-2) din tur, Sparta a câştigat cu 2-1, astăzi, pe teren propriu, graţie golurilor înscrise de Lucie Martinkova (3 şi 40). Formaţia cipriotă, cu româncele Mirela Ganea, Corina Olar, Andreea Laiu, Florentina Spânu, Alexandra Iuşan şi Laura Rus printre titulare, a punctat prin Christiana Solomou (7).
Prima confruntare dintre Olympique şi Sparta va avea loc în Franţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu